McDonald's Restaurant
600 McEvoy Street
Mauston, WI

 

A complete remodel for an existing McDonald's Restaurant.  A new floor plan layout was developed to maximize the seat count yet provide a variety of seating areas inclusive of:  high-back upholstered booths, bar height booths with stainless steel bases, low built-in settee seating, and bar height tables/ chairs.  New finishes and materials were also installed in this space.  Charcoal grays, chocolate browns, deep brick reds, and celery green colors where used in conjunction with more natural color tones. 

Settee Seating Area with Acrylic Divider Panels

 



Custom Handpainted Artwork
 




Decorative Lighting



Bar Height Seating Area


McDonald "M" Logo Table


Custom Handpainted Artwork


Main Entry at Side Lobby


Suspended Soffits with
Decorative Lighting

 



Side Lobby